Grimflot

Der var en som kommenterede dette billede for længe siden på Instagram “Det er utroligt at noget så grimt kan se flot ud på et billede”. 
Jeg giver personen ret, det er grimt, men så alligevel ikke. Det er er jo bare en by med moderne arkitektur. Faktisk så er jeg røv ligeglad med om byen er grim eller flot. Hvorfor skal folk altid brokke sig over at det gamle lort bliver revet ned, og nyt bliver bygget op. Der er vel en grund til det, og er man træt af at se på moderne bygninger, så skrid ud til landet. Menesker er dumme!


Sort Kaffe & Vinyl


Et af de steder på Vesterbro hvor det er fedt at hænge ud, drikke sin sorte kaffe og sidde med krydsede ben. Overskriften siger sig selv. Det er måske derfor der er så mange som elsker Vesterbro. Det er derfor jeg elsker Vesterbro, selvom jeg nu hellere ville foretrække at stedet hed “Sort kaffe & CD’er”. 

Jeg fik skudt et par billeder, da jeg gik ind for drikke en sort kaffe. Det er selvfølgelig til Vesterbros Gader og stedet har et eller andet problem med at de vil flytte ind, lide ved siden af til et større lokale, men et par beboere er gået i krig og er bange for at det kommer til at ødelægge deres søvn. 


Red Lama

Det er svært at skyde billeder, til en koncert hvor der kun er fire røde lamper bagerst på scenen. Men nu hvor jeg er bandets faste fotograf, så skyder jeg bare løs. Om de er grumsede eller ej, de skal bare have nogen til at tage billeder af dem, og nu er det blevet mig. 
Et fucking godt band!!! Red LamaKig ikke i kameraet

Jeg orker ikke en gang at skære det ud i pap, selvom ingen har bedt mig om noget som helst. Men i morges, efter at have afleveret min søn i vuggestuen, gik jeg igennem kødbyen på vejen hjem. Solen var der, og lyset er begyndt at være mere og mere efterårs agtig, hvilket er jo fantastisk. På afstand så jeg ham her makkeren som var ved at tage en smøgpause. Jeg vidste med det samme at jeg ville tage et billede af ham, tæt på, men uden at han ville bemærke det, før det var for sent. Men da jeg så kommer tæt nok på, kigger han på mig og smiler. Alt andet ville være douchebag agtigt, så jeg spørg ham selvfølgelig pænt, om jeg må tage et billede. Og han siger pænt “ja” og stiller sig pænt og fokuserer direkte på kameraet. Jeg tager et billede, og siger tak. 
Jeg blev glad for at jeg spurgte, for ellers havde jeg nok slet ikke taget det billede jeg egentlig ville. Resultatet er okay, men bare det havde være mindre opsat.  
35mm Film

Jeg ventede i to uger på, at få mine sort/hvid film fremkaldt. Hende ved kassen sagde noget med at rullerne skulle sendes til Tyskland, når de er i sort og hvid. Jeg er desværre ikke nørdet nok til at fatte, hvorfor man ikke kan gøre det her i Danmark, evt. i København…? Men denne gang bestilte jeg kun negativerne, for jeg er broke og vil tvinge mig selv til at gøre noget mere selv. Så nu hvor jeg har fået negativerne, er jeg gået igang med at scanne negativerne, så jeg kan bruge billederne digitalt. Jeg bruger bare mit DSLR til at skyde negativerne, smide dem ind i Lr., justere på alt muligt og nu har jeg en hel mappe med totalt dårlig resultat. Billederne er uskarpe, dårlig belyst og alt for retro. Jeg er ikke nede med dem, men det tvinger mig bare til at købe en ordentlig scanner.  

Bussen

Det regner.
Jeg skulle med bussen til NV sammen med Sissel (min kæreste).
Hun sagde at det var kikset at sidde i en bus og tage billeder gennem vinduet. Hmm, jeg ved ikke helt hvad der er kikset ved det. Er der steder hvor det simpelthen er kikset at tage billeder? Jeg tror bare ikke helt at hun forstår hvor meget jeg går op i det, og at jeg ikke lader mig blive påvirket af andre mennesker som er tæt på. Er man besat af at tage billeder, jamen så er det sguda det man gør..? Uanset hvor man er. 
Hun mente at man ikke kunne få et godt billede gennem vinduet, og især fordi at det regnede, og ruden var dugget til og beskidt. Jeg fik nu alligevel et resultat som har tilfredsstillet mig og min bustur fra Nord Vest til Vesterbro.
Photoshop

Hvidbalancen er fucked og munden har jeg vendt 180 grader. I starten af min foto karriere fandt jeg hurtig ud af, at det ikke var kameraet som fik billederne til at være fede. Det gik simpelthen hurtig op for mig, bare fordi jeg havde købt mig et DSLR kamera, betyder det at jeg stadig ikke fatter at tage billeder. 
Det gjorde så at jeg fik den idé at photoshop skulle booste mine billeder med skønhed og blikfang, nu hvor det egentlig ikke var så nemt at skabe det på andre måder. Jeg bruger rigtig mange timer på at stene youtube ved at lytte til Indere som forklarede hver enkel lille bevægelse de lavede med musen. Det var spændende og jeg kunne se en udvikling, og jeg lærte så meget, at det endte med at jeg smadrede hvert enkelt billede med photoshop. Men så fik man lært det og i dag rør jeg næsten ikke photoshop. Jeg kan ikke så godt lide det! Længe leve Lightroom!


Hejm

Det har regnet hele dagen, og jeg har ikke mulighed for at komme ud og skyde billeder. Det er deprimerende og frustrerende. Derfor er jeg begyndt at tage billeder af random ting der hjemme. 
Using Format