Canon AV-1

SLR Canon AV-1, som jeg har brugt i mange år, indtil jeg købte M6’eren. Undervurderet kamera alligevel, og det skal helt sikkert i brug igen. Faktisk så er jeg ret overrasket over billedernes skarphed, og lyset er mere eller mindre perfekt på hele rullen. Det er lidt som om at M6’eren bliver taget lidt ud, af dette skønne kamera som jeg købte for 100 bobs til et loppemarked for 10 år siden. Tænk at jeg ku havde købt 120 af dem, for samme pris som jeg gav for Leica M6. Måske er jeg blevet voldtaget lige for næsen af mig. LOL
Mit voigtlander 35mm objektiv er røget til rep. derfor jeg har fundet den gamle satan frem. 


Agfa Vista Plus 200


Skudt med Olympus Mju II Zoom 115, som jeg købte på dba til 300 kr. Jeg kunne egentlig godt lide at have kameraet med mig og skyde løs, uden at tænke over indstillingerne. Lidt befriende og mega nemt! Flashen skyder af automatisk, mere eller mindre på alle billederne. Det er lidt skod, især hvis man ikke er nede med det look flashen giver. Men man kan selvfølgelig slå det fra, hvis man har tid til det. Kodak Color Plus 200

Jeg ender oftest  med at smide en Kodak Color Plus 200 film i kameraet, selvom jeg egentlig ikke er særlig glad for den. Det er lidt som om at prisen betyder mere end selve billederne. Det er pisse dumt og jeg vil fremover ikke købe denne film. Sådan!
Gratis fremkalder gear

Så kom den dag jeg havde ventet på. Den dag hvor en person skal af med alt sit fremkalder grej, og jeg er så den heldige vinder. GRATIS! Der kan man bare se, og tak til facebook for at være så pisse klog og “smart”, jeg sletter dig alligevel snart. Lyder næsten som et digt. 
Men ham her makkeren skulle af med det, og det har været hans bedstefars grej som han ikke gad at have til at ligge og flyde rundt på loftrummet. Så nu er jeg ejer af alt det her mega forvirende ting, og skal selvfølgelig i krig med det. Jeg mangler bare et rum som er 100% mørk.  
Kodak VR Plus 200

Kom til at skyde med denne gamle film igen. Det var en fejl og der bliver ikke en næste gang. Jeg har ingen idé om hvorfor farverne svinger så meget, det skyldes nok bare at filmens udløbsdato var tilbage i 2008. Leica M6’eren

Jeg vil gerne eje et Fujifilm GA645 eller Mamiya 7 for den sags skyld. De koster mange penge, men jeg leger med tanken hver eneste dag. Jeg ejer et Mamiya645J, som har den billedkvalitet som jeg savner, når jeg render rundt med Leica M6’eren.

Mamiya 645J’eren er stor, tung og mega klodset at have med sig. Der er heller ikke indbygget lysmåler i kameraet og jeg kan ikke finde ud af, hvordan man sætter et rem fast. Så når jeg går rundt med det, så har jeg det i min hånd hele tiden. Når jeg skal tage et billede, så skal jeg have min mobil frem (lysmåler app) for at måle lyset og bla bla bla. Det tager bare for lang tid for min smag. 

Kvaliteten er selvfølgelig ikke altid vigtig, men alligevel ser billerne oftest flottere ud, hvis skarpheden og detaljerne er på sin plads. Jeg bliver sgu tit skuffet over de ruller film jeg scanner ind, som jeg har skudt med M6’eren. De har en smule for meget grums og bare for meget uro. Måske skulle jeg købe et nyt objektiv, se om det gør en stor forskel. Nu bruger jeg en “billig” Voigtländer 35mm 1,4.  

Godnat


Hong Kong’s RooftopsUsing Format