Plenum

Ikke nok med at www.plenumkunst.dk/ spurgte mig om jeg vil have mine billeder til salg på deres webshop, så har de også gjort et rigtig godt arbejde i at beskrive mig som fotograf. Fremover vil jeg referere til denne beskrivelse, for jeg kan sgu ikke gøre det bedre selv. 


MinArt

Et underholdnings firma (MinArt), hyrede mit til at skyde billeder af deres kostumer. Jeg sagde ja til jobbet, fordi at det gav min penge! Sådan er det.

Matilde Digmann

Det er et par måneder siden at jeg var ude og besøge forskellige kunstnere her i København, for at lave fotografiske portrætter. En af de første kunstnere jeg besøgte var Matilde Digmann. Uden egentlig rigtig at være foreberedt og med ingen klar idé i hovedet, hoppede jeg ud i det og endte med at besøge 10 kreative mennesker i løbet af 2 måneder. 

ARTISTS


De her billeder skød jeg med mit Leica M6 kun fordi at jeg ville tømme rullen og havde en flash med. Jeg tror jeg skød med en 1/60 eller 1/125 i sek. og derfor kunne flashen ikke helt følge med. Derfor billederne har nærmest en 5:4 aspect ratio. Ret sejt.Christina Holm

Christina Holm, studere opera på konservatoriet i Odense. Hun manglede pressebilleder og fotos som skal bruges til det ene og det andet i forbindelse med hendes afslutning.

Dette billede lavede jeg i studiet da vi egentlig ikke tog tingene særlig seriøst, fordi at vi dagen før var ude på Refshaleøen for at lave de billeder som vi havde aftalt. Men det er nu altid sjovt at lege lidt med lyset i studiet, nu hvor vi alligevel havde et par timer at slå ihjel.
ILFORD PAN F PLUS 50

36 totalt random skud, som er taget med mit Olympus Mju lll zoom. Det var første gang jeg prøve Ilford PAN F PLUS 50, og jeg har tydeligvis fucked det helt op.  
Sami El-Hindi

Nu har jeg testet Studie 2 i GOTLAND 99 og det virker overraskende godt. Min gode ven Sami kiggede forbi kontoret i går, og han blev derfor min første test-model. Using Format