+45 61 46 33 13
foto@robertsosis.dk


Roberts Osis (født 1988) bosat i Sønderborg, arbejder som freelance fotograf. Med mange års erfaring og fotografisk uddannelse, har Roberts arbejde med mode og fashion, portræt fotografi og hjulpet erhvervdrivende med at skabe ny visuel identitet for deres brand.

Roberts er ikke bange for at tænke ude af boksen og skaber derfor unikke billeder som ofte ses som et stykke kunst. Han ser sig selv som en kunstner og derfor kommer hans kreativitet i udtryk, i det arbejde han skaber. I 2019 flyttede han væk fra København, hvor hans fotografkarriere oprindelig startede. Nu bor han i Sønderborg og har siden da fokuseret på personlige projekter og er ved at blive en anerkendt lokalfotograf som arbejder med erhvervsdrivende kunder. 
Det er næsten umuligt at finde nogen som elsker at fotografere lige så meget som Roberts gør. Hvis han ikke er ude at fotografere, så sidder han foran computeren og arbejder med de billeder han har taget.

Du kan til hver en tid kontakte ham, hvis du har brug for en fotograf med enorm entusiasme og venlighed, han står med åbne arme og vil med glæde høre om hvad han kan hjælpe med. 

Har du spørgsmål om priser, skal du også kontakte ham pr. mail og han vender tilbage hurtigst muligt.


Udgivelser:
2017 "Vesterbros Gader" 151 skud fra en Vesterbrogenser. (Byens Fordlag)
2018 "Nordvests Gader"  (Byens Forlag)

•    •    •

Using Format